Managed Firewall

Toegang tot het Internet is essentieel voor alle hedendaagse organisaties: we vinden informatie, publiceren en communiceren via Internet. Onze afhankelijkheid van netwerken wordt dagelijks groter maar de bedreigingen vanuit de buitenwereld ook. Met een Managed Fire wall van Danthas beveiligt u, voor een vast bedrag per maand, uw bedrijfsnetwerk zonder zelf te investeren in hardware, licenties, tijd en kennis.

Een firewall zorgt ervoor dat ongewenste bezoekers geen toegang kunnen krijgen tot uw bedrijfsnetwerk. Tevens kan de fire wall gebruikt worden om verschillende vestiging locaties op een veilige manier aan elkaar te koppelen. Daarnaast kunt u, uw medewerkers veilig toegang geven tot uw bedrijfsnetwerk en serveromgeving.

Met een Managed Firewall van Danthas heeft u de zekerheid van een veilige firewall oplossing die door specialisten op afstand wordt bewaakt en onderhouden voor een optimale beveiliging. Er wordt een back-up gemaakt van de configuratie, zodat de firewall bij vervanging niet opnieuw geconfigureerd hoeft te worden, maar meteen de juiste instellingen krijgt.

Danthas zorgt ervoor dat uw firewall up-to-date blijft, zonder dat u daar geen omkijken naar heeft. Verstoringen worden automatisch gerapporteerd aan onze Servicedesk waarop direct maatregelen getroffen kunnen worden.

Wilt u meer informatie over onze Managed Firewall service?

Neem dan contact op met Jeroen van Zijl, telefoonnummer (0512) 57 11 66.
U kunt ook contact leggen door gebruik te maken van het contactformulier.

© 2017 Danthas BV. Alle rechten voorbehouden. ISO 27002

Click Me